Aparat cu ultrasunete impotriva cainilor
Aparat cu ultrasunete impotriva cainilorTop-Shop va pune la dispozitie produsul original, aparatul cu ultrasunete impotriva cainilor ce reprezinta o modalitate de aparare impotriva cainilor agresivi.A..
Aparat de tuns animale reincarcabil
Aparat de tuns animale reicarcabil Aparatul de tuns animale reicarcabil este o modalitate simpla de ingrijire a animalului dumneavoastra de companie. Aparatul de tuns animale reicarcabil  es..
Aparat impotriva cainilor
Megamart
59,99 Lei
Aparat impotriva cainilorTop-Shop va pune la dispozitie produsul original, aparatul impotrivat cainilor ce reprezinta cel mai nou dispoziti electric pentru alungat sau dresat cainii.Acest aparat impot..
Aparat impotriva cainilor Dog Chaser
Aparat impotriva cainilor Dog Chaser Va este teama de caini si cand ii ocoliti cand ii vedeti? Pentru a putea merge in siguranta pe strada va punem la dispozitie dispozitivul de aparare impotr..
Cleste cu lupa si led pentru taiat unghii animale
Cleste cu lupa si led pentru taiat unghii animale Clestele este recomandat pentru animale de talie mica si mare si dispune de lame din otel inoxidabil cu sistem de blocare de siguranta, avand integra..
Dispozitiv curatare labute animale
Dispozitiv curatare labute animale Dispozitivul revolutionar Bristles Soft este recomandat pentru curatarea labutelor animalului dumneavoastra de companie fara a mai fi nevoie de spalarea in cada sau ..
Dispozitiv dresare si urmarire animal de companie Animal Chaser
Dispozitiv dresare si urmarire animal de companie Animal ChaserVa punem la dispozitie produsul original Animal Chaser, ce reprezinta un dispozitiv de dresare si urmarire a animalului de companie, pent..
Dispozitiv pentru curatarea blanii Furminator
Dispozitiv pentru curatarea blanii FurminatorTop-Shop va pune la dispozitie produsul original, Furminator ce reprezinta un dispozitiv ce ajuta la curatarea blanii animalelor de companie.Cu totii iubim..
Lesa pentru caini cu prindere auto Rope
Lesa pentru caini cu prindere auto Rope Va prezentam produsul Rope ce reprezinta o lesa pentru caini dotata de asemenea si cu prindere auto. Un real avantaj atat pentru dumneavoastra cat si pentru sig..
Lesa tip centura multifunctionala pentru caini
Lesa tip centura multifunctionala pentru caini Va prezentam lesa multifunctionala pentru caini, cu ajutorul careia veti plimba animalul de companie mult mai usor si mult mai confortabil. Aceasta va of..
Manusa periaj animale True Touch
Manusa periaj animale True Touch Manusa periat animale True Touch este ideala pentru curatarea parului de pe catelul sau pisica dvs. intr-un mod placut, atunci cand o mangaiati. True Touch este f..
Masina de tuns animale cu 6 accesorii incluse, 12 W, Dailing RFCD-D
Masina de tuns animale cu 6 accesorii incluse, 12 W, Dailing RFCD-D Masina de tuns animale este recomandata pentru toate animalele de companie, pisica, câine, iepure, fiind ideala atat pentru uz..
Masina de tuns animale cutite ceramice reincarcabila
Masina de tuns animale cutite ceramice reincarcabila Masina de tuns animale este recomandata pentru toate animalele de companie, pisica, câine, iepure, fiind ideala atat pentru uz profesional ca..
Masina de tuns animale putere 12W
Megamart
119,99 Lei
Masina de tuns animale putere 12W Acest aparat de tuns parul pentru caini si pisici se alimenteaza la priza de 220v, are o putere de 12w cu motor silentios si lame durabile din otel carbon cu autoascu..
Patura bancheta pentru animale Pet Zoom Loungee
Patura bancheta pentru animale Pet Zoom LoungeeTop-Shop va pune la dispozitie produsul original, patura bancheta pentru animale Pet Zoom Loungee, ce reprezinta modalitatea de a calatorii cu animalul d..
Perie animale Pet Zoom
Megamart
49,90 Lei
Perie animale Pet Zoom Peria profesionala pentru animale estesolutia perfecta pentru o curatare completa a blanii animalului dumneavoastra. Pet Zoom Cleaning indeparteaza rapid si usor firele moarte..
Perie pentru animale Shed Ender Pro
Perie pentru animaleShed Ender Pro Shed Ender Proeste o perie speciala care inlatura parul cazut din blana pisicii sau cainelui tau, cu o eficientamult mai mare decat la periile obisnuite. Peria poa..
Perie pentru indepartare par caini si pisici Knot Out
Perie caini pisici Knot OutUtilizati produsul inovator Know Out si reduceti cheltuielile alocate veterinarului cosmetician.Achizitionand acest produs veti avea posibilitea de a peria atat pisica cat s..
Perie tip manusa pentru animale de companie
Perie tip manusa pentru animale de companie Potrivita pentru ingrijirea zilnica a parului animalutului tau de companie, care se va bucura de un masaj placut si va avea mereu blana curata si stralucito..
Perie vacuum pentru animale
Megamart
59,90 Lei
Perie vacuum pentru animale Peria vacuum va ajuta sa periati animalul de companie fara sa faceti mizerie, parul cazut strangandu-se in recipientul special, dupa ce a fost aspirat de aparat. Inlaturati..
Pieptene electric impotriva puricilor Flee Doctor
Pieptene electric impotriva puricilor Flee Doctor Intepaturile de purici sunt dureroase pentru pisici sau caini.In plus, muscaturile de purici pot provoca dermatite alergice,ceea ce provoaca mancarime..
Pieptene electric pentru indepartarea nodurilor de blana
Pieptene electric pentru indepartarea nodurilor de blana Pieptenele electric este un pieptene confortabil si practic fiind ideal pentru animale de companie cu blana incurcata si plina de noduri de par..
Afişare 1 - 22 din 22 (1 pagini)