Aparat de tuns ergonomic trimmer pentru nas si urechi
Aparat de tuns ergonomic trimmer pentru nas si urechi Aparatul de tuns pentru nas si urechieste recomandat pentru indepartarea parului nedorit din nas ?i urechi în cel mai usor mod cu putin??. Speci..
Brad artificial 180cm cu aspect de pin si suport cadou
Brad artificial cu aspect de pin 180cm si suport cadou   Sarbatorile de iarna nu sunt complete fara existenta unui brad in casa, care sa creeze bucuria oferirii si primirii de cadouri! Tocmai de ..
Brad artificial cu aspect de pin 210cm
Brad artificial cu aspect de pin 210cm     Bradul artificial cu suport si aspect de pin dimensiune 210cm este ideal pentru a intampina sarbatorile Craciunului, astfel veti putea crea o atmos..
Brad artificial cu aspect natural 120cm
Brad artificial cu aspect natural 120cm   Bradul artificial cu aspect natural 120cm este realizat din materiale speciale care il face sa semene cat mai mult cu „originalul”, reutiliza..
Brad artificial cu aspect natural 150cm
Brad artificial cu aspect natural 150cm   Bradul artificial cu aspect natural 150cm este realizat din materiale speciale care il face sa semene cat mai mult cu „originalul”, reutiliza..
Brad artificial cu aspect natural 180cm
Brad artificial cu aspect natural 180cm   Bradul artificial cu aspect natural 180cm este realizat din materiale speciale care il face sa semene cat mai mult cu „originalul”, reutiliza..
Brad artificial cu aspect natural 210cm
Brad artificial cu aspect natural 210cm   Bradul artificial cu aspect natural 210cm este realizat din materiale speciale care il face sa semene cat mai mult cu brazii naturali, reutilizarea bradu..
Brad artificial cu aspect pin 120cm
Brad artificial cu aspect pin 120cm     Bradul artificial cu aspect pin este ecologic, daca tinem cont de faptul ca un brad artificial salveaza vietile zecilor de brazi naturali care nu ar m..
Brad Artificial cu Fibra Optica si Leduri 180 cm
Brad Artificial cu Fibra Optica si Leduri 180 cm Bradul artificial luminos fibra optica 1.8m este solutia ideala pentru sarbatorile de Craciun, fiind totodata cadoul perfect fie ca il cumperi pentru t..
Brad Artificial cu instalatie fibra optica pe LED-uri 150 cm
Brad Artificial cu instalatie fibra optica pe LED-uri 150 cmBradul artificial si instalatia necesara impodobirii bradului, dar si locuintei d-voastra pe timpul sarbatorilor de iarna. Acesta are lumini..
Brad Artificial cu lumina pe LED-uri 120 cm
Brad Artificial cu lumina pe LED-uri 120 cmOferim tuturor persoanelor care indragesc sarbatorile de iarna bradul artificial si instalatia necesara impodobirii bradului, dar si locuintei d-voastra pe t..
Brad artificial cu suport aspect de pin 150cm
Brad artificial cu suport aspect de pin 150cm     Bradul artificial cu suport si aspect de pin dimensiune 150cm este ideal pentru a intampina sarbatorile Craciunului asa cum este datina, ast..
Brad artificial luminos multicolor cu fibra optica 210 cm
Brad artificial luminos multicolor cu fibra optica 210 cm     Bradul artificial luminos multicolor nu mai are nevoie de instalatii cu jocuri luminoase, luminile colorate ale fibrei optice in..
Instalatie luminoasa Globuri LED 16 culori Tree Dazzler
Instalatie luminoasa Globuri LED 16 culori Tree Dazzler Globurile Tree Dazzler care lumineaz? nu se înc?lzesc datorit? tehnologiei cu LED, acestea isi schimb? culorea cu ajutorul comutatorului s..
Proiector laser motion cu telecomanda pentru exterior/interior
Proiector laser motion cu telecomanda pentru exterior/interior Proiector laser motion cu telecomanda, reprezinta varianta imbunatatita a proiectoarelor luminoase tip laser existente, acesta fiind fabr..
Proiector Laser Motion pentru exterior rezistent la apa
Proiector Laser Motion pentru exterior rezistent la apa   Proiector Laser Motion pentru exterior rezistent la apa, este o inovatie in domeniul decoratiilor de iluminat, astfel intr-o secunda va p..
Afişare 1 - 16 din 16 (1 pagini)