Camere, Foto & Video
Camera digitala cu LCD pentru copii, Summer Vacation
Camera digitala cu LCD pentru copii, Summer Vacation Camera digitala rezistenta la apa pentru copii este potrivita pentru cultivarea de hobby-uri, dezvoltarea creierului si activitati in aer liber. A..
Camera endoscop HD cu LED USB Lightning
Camera endoscop HD cu LED USB Lightning Camera are grosimea de 5.5 mm, nu de 7mm, astfel incape in locurile inguste si poate fi utilizata de catre medicii ORL-isti sau stomatologi. Compatibil Pc/And..
Camera Endoscop rezistenta la apa, vedere 90 grade, Android si PC
Camera Endoscop rezistenta la apa, vedere 90 grade, Android si PC Camera Endoscop rezistenta la apa, vedere 90 grade, Android si PC este ideala pentru a obtine imagini unde nu aveti acces usor, cum a..
Camera IP supraveghere HD wireless cu infrarosu
Camera IP supraveghere HD wireless cu infrarosu Camera IP supraveghere HD wireless va permite sa monitorizati sau sa inregistrati video si instantanee foto oricand si de oriunde printr-o simpla o con..
Camera supraveghere Wireless Fisheye tip BEC
Camera supraveghere Wireless Fisheye tip BEC Camera supraveghere Wireless Fisheye tip BEC dispune de rezolutie 1,3Mp, vedere panoramica, conectare la reteaua wifi si dispune de un design special tip ..
Camera Wifi Smart Net Camera
Megamart
199,90 Lei
Camera Wifi Smart Net Camera   Aceasta camera cu inregistrare pe card microSD este solutia perfecta pentru supravegherea imobilului dumneavoastra, camera copilului sau orice alta locatie, astfe..
-30%
CAMERA DE SUPRAVEGHERE IP WIFI BABYTOY
CAMERA DE SUPRAVEGHERE IP WIFI BABYTOYImagine clara in rezolutie Full HD 1080p. Deasemenea puteti mari imaginea de pana la 4 ori pentru nu a pierde nici cel mai mic detaliu. In aplicatie puteti alege ..
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)