Informații despre livrare

Livrarea coletelor cu produsele comandate se face în zilele lucrătoare prin intermediul firmelor de transport curierat rapid. Timpul de trimitere este de aproximativ 2-5 zile lucrătoare (2 zile pentru transport).

 

Atenție! Dacă unul dintre produsele comandate nu se află la depozitul central, va fi necesară mutarea lui de la unul dintre depozitele noastre externe, spre depozitul central de unde se va expedia coletul. Acest proces poate prelungi timpul de expediere.

Cost livrare 24,9 Lei

 Livrare gratuită peste 249 Lei

Vei fi informat

  • După plasarea comenzii - vei primi un e-mail de confirmare care va conține toate informațiile referitoare la acea comandă.
  • Imediat ce coletul a fost expediat - vei primi un e-mail cu numărul AWB pentru urmărirea coletului, pe care dacă dai clic poți vedea pe site-ul firmei de transport unde se află coletul În acest e-mail va fi disponibil un link pentru urmărirea coletului pe site-ul companiei de transport, făcând clic pe acest link, vei putea urmării coletul pentru a fi la curent cu detaliile de expediere.
  • Înainte de livrare - în majoritatea cazurilor curierul contactează clientul înainte de livrare, asta depinde de curierul care îți va livra coletul.

 

Dacă ai orice întrebări sau nelămuriri, te rugăm să ne contactezi, telefonic sau pe adresa postei electronice: contact@megamart.ro