Aparat electric de masaj aniticelulitic
Aparat electric de masaj aniticelulitic Acest aparat anticelulitic ergonomic activeaza cu mai mare intensitate fluxul sangvin pentru a favoriza eliminarea lipidelor si grasimilor. Il puteti folosi pen..
Aparat remodelare abdomen cu electrostimulare SixPack Gym
Aparat remodelare abdomen cu electrostimulare SixPack Gym   Aparatul de electrostimulare SixPack Gym dispune de 6 programe cu diferite nivele de intensitate pentru antrenarea si regenerarea muscu..
Aparat stimulare muschi AbGymnic
Aparat stimulare muschi AbGymnicTop-Shop va pune la dispozitie produsul original, aparatul stimulare muschi AbGymnic, ce reprezinta un mod excelent de a va antrena corpul fara a depune mult efort sau ..
Aparat stimulare muschi AbGymnic cu display LCD
Aparat stimulare muschi AbGymnic cu display LCDTop-Shop va pune la dispozitie produsul original, aparatul stimulare muschi AbGymnic, ce reprezinta un model mai nou si mai complex decat modelul anterio..
Cheie demontare filtru ulei 12" cu lant
Cheie demontare filtru ulei 12" cu lant Aceasta cheie dispune de maner dintr-o singura bucata si o falca ambele confectionate din otel aliat forjat ideal pentru utilizati in locuri inguste. Cheie demo..
Dispozitiv pentru masaj cu electrostimulare
Dispozitiv pentru masaj cu electrostimulareTop-Shop va pune la dispozitie produsul original, dispozitivul de masaj cu electrostimulare ce reprezinta o modalitate excelenta prin care puteti sa pierdeti..
Dispozitiv tonifiere musculara pentru coapse sau fese cu electrostimulare EMS
Dispozitiv tonifiere musculara pentru coapse sau fese cu electrostimulare EMS Dispozitivul pentru tonifiere musculara dispune de tehnologia EMS, cunoscuta si sub denumirea de stimulare electrica neuro..
Kit Sixpad EMS electrostimulare corporala Beauty Body
Kit Sixpad EMS electrostimulare corporala Beauty Body Cu ajutorul acestui kit Ems Sixpad veti putea avea un fizic de invidiat fara efort, chiar in comfortul propriei locuinte.Setul Sixpad cu electrost..
Trepied si selfie stick cu telecomanda pentru telefon
Trepied si selfie stick cu telecomanda pentru telefon Trepiedul si selfie stickul cu telecomanda pentru telefon este versatil 3 in 1 cu tehnologie Bluetooth, Tripod, Selfie Sticks, fiind compatibil pe..
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)