Lampa pentru machiaj Beauty Bright
Lampa pentru machiaj Beauty Bright Beauty bright transforma orice oglinda într-o oglind? de machiaj luminata, acesta se ata?eaz? instantaneu la oglinda oferindu-v? iluminare frontal? cu peste 6..
Oglinda make-up cu led, ventilator si functie touch
Oglinda make-up cu led, ventilator si functie touch Oglinda pentru make-up dispune de functie touch pentru ajustarea luminozitatii sau pentru ajustarea intensitatii ventilatorului, fiind astfel ajuto..
Paleta Lipstick profesional 12 nuante Matte Romantic Beauty
Paleta Lipstick profesional 12 nuante Matte Romantic Beauty   Cu o formula hybrid revolutionara si o lucire extraordinara, acest produs te cucereste de la prima atingere! Ofera tratament intens h..
Set 6 pensule profesionale pentru machiaj din puf natural
Set 6 pensule profesionale pentru machiaj din puf natural   Vei avea ocazia de a executa un machiaj precis si detaliat, datorita acestui set care iti ofera toate pensulele de care ai nevoie! Aces..
Set 9 pensule ovale profesionale pentru machiaj
Set 9 pensule ovale profesionale pentru machiaj   Pensulele ovale sunt inspirate din frumusetea naturii, avand perii incredibil de fini si pufosi. Varfurile microscopice ale periilor reusesc sa c..
Set make-up 12 pensule profesionale pentru machiaj
Set make-up 12 pensule profesionale pentru machiaj Setul make-up profesional contine toate pensulele de baza de care ai nevoie pentru machiajul de zi cu zi si contine pensule ideale make-up profesion..
Set pensula electrica pentru machiaj Beauty Spin
Set pensula electrica pentru machiaj Beauty SpinSetul de machiaj cu pensula electrica pentru machiaj Beauty Spin este inovativ si u?or de utilizat, acesta poate fi folosit cu succes pentru filare fond..
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)