Aparat manichiura pedichiura Esplee Personal Mani
Aparat manichiura pedichiura Esplee Personal Mani Esplee Personal Mani este un produs proiectat pentru a va oferi o manichiura si pedichiura la o calitate profesionala direct in confortul casei dumnea..
Aparat pentru decorarea unghiilor Hollywood Nails
Aparat pentru decorarea unghiilor Hollywood NailsVa punem la dispozitie aparatul pentru decorarea unghiilor Hollywood Nails, ce va ajuta sa imprimati cu usurinta modele atragatoare pe unghiile dumneav..
Aparat pentru intretinerea calcaielor
Aparat pentru intretinerea calcaielor Aparatul pentru intretinerea calcaielor a fost conceput pentru a reda talpilor si calcaielor frumusetea la care visati, fara a fi nevoie sa parasiti confortu..
Dispozitiv multifunctional pedichiura
Dispozitiv multifunctional pedichiura Doriti sa aveti picioare perfecte? Cu aparatul pentru ingrijirea calcaielorputeti face acest lucru. Acest aparat a fost conceput pentru ingrijirea calcaielor dumn..
Dispozitiv pedichiura Viakall
Megamart
69,99 Lei
Dispozitiv pedichiura ViakallAcest dispozitiv Viakall reprezinta un aparat multifunctional pentru pedichiura, destinat ingrijirii picioarelor pentru a-ti reda increderea de sine, deoarece cand arati b..
Dispozitiv pentru ingrijirea calcaielor, Pedi Vac
Dispozitiv pentru ingrijirea calcaielor, Pedi Vac Spune adio calcaie crapate ! Cel mai bun tratament pentru picioare si in acelasi timp o solutie pentru bataturi, acest dispozitiv este tot ce ai nevoi..
Dispozitiv pentru ingrijirea picioarelor Pedi Pro Deluxe
Dispozitiv pentru ingrijirea picioarelor Pedi Pro DeluxeTop-Shop va pune la dispozitie produsul original, dispozitivul pentru ingrijirea picioarelor Pedi Pro Deluxe, un avantaj constant, cu ajutorul c..
Kit complet modelare unghii gel UV
Kit complet modelare unghii gel UVSunteti o persoana pasionata de art design nails? Va recomandam kitul complet modelare unghii gel UV.Acest kit va ofera posibilitatea de a avea unghii bine definite c..
Kit pentru modelare unghii cu gel UV
Kit pentru modelare unghii cu gel UVPersoanelor pasionate de art design nails sau care pur si simplu isi doresc sa fie in pas cu moda le recomandam kitul pentru modelarea unghiilor cu gel UV.Utilizand..
Kit profesional de manichiura pentru aplicarea ojei semipermanente
Kit profesional de manichiura pentru aplicarea ojei semipermanenteDoamnelor si domnisoarelor care doresc sa fie in permanenta in pas cu moda le recomandam acest kit profesional de manichiura pentru ap..
Kit profesional de manichiura pentru constructii unghii cu gel
Kit profesional de manichiura pentru constructii unghii cu gelPersoanelor care doresc sa fie mereu in pas cu moda le recomandam kitul profesional de manichiura pentru constructii unghii cu gel.Rezulta..
Kit profesional pentru manichiura
Megamart
259,99 Lei
Kit profesional pentru manichiuraVa recomandam kitul complet pentru manichiura format dintr-o geanta mare, 1 lampa UV 36W si 1 freza electrica.Acest kit este ideal atat pentru uz personal cat si pentr..
KIt profesional pentru manichiura Shellac Canni oja permanenta
KIt profesional pentru manichiura Shellac Canni oja permanentaDoriti sa beneficiati de o manichiura exemplara? In acest scomp va recpmandam kitul format dintr-o lampa cu led si oja permanenta.Acest ki..
Lada frigorifica pliabila Chill Chest
Lada frigorifica pliabila Chill Chest Chill Chest este lada frigorifica revolutionara, pliabila si usoara ce mentine produsele dvs reci timp de 10 ore fara a fi nevoit sa puneti gheata. Chill Chest a..
Lampa stradala 40 LED cu panou solar si senzor de miscare
Lampa stradala 40 LED cu panou solar si senzor de miscare Incorporeaza led-uri de ultima generatie, care asigura o luminozitate constanta pe tot parcursul duratei de viata (testele au arata ca dupa 10..
Lampa stradala LED 60 W cu boxa, senzor de miscare, telecomanda si panou solar
Lampa stradala LED 60 W cu boxa, senzor de miscare, telecomanda si panou solar Acest corp de iluminat dispune de incarcare prin intermediul panoului solar, cu telecomanda, ideal pentru iluminarea zone..
Oglinda Cu LED Pentru Machiaj, 2 Fete, Pliabila, Reglabila, Factor Marire 10x
Oglinda Cu LED Pentru Machiaj, 2 Fete, Pliabila, Reglabila, Factor Marire 10x Oglinda cu LED make-up pentru machiaj cu 2 fete, pliabila, reglabila, factor marire 10x, este foarte utila pentru aplicare..
Paleta reincarcabila anti insecte
Paleta reincarcabila anti insecte Recomandam clientilor nostrii un produs inovator care va face vara mai relaxanta scapandu-va de stresul insectelor venite odata cu valul de caldura.Acum prinsul tan..
Perie ingrijire picioare EasyFeet
Perie ingrijire picioare EasyFeetTop-Shop va pune la dispozitie produsul original, EasyFeet ce reprezinta o metoda simpla, relaxanta si eficienta pentru curatarea picioarelor dumneavoastra.Peria EasyF..
Set complet de manichiura gel UV
Megamart
169,99 Lei
Set complet de manichiura gel UVPersoanelor pasionate de nails art design le recomandam setul pentru manichiura, complet, cu geluri UV.Cu ajutorul acestui set, persoanele care aveau unghiile inestetic..
Set de manichiura unghii false
Megamart
209,99 Lei
Set de manichiura unghii falseDoamnelor si domnisoarelor care doresc sa fie tot timpul in pas cu moda le recomandam setul pentru manichiura care ajuta la realizarea unghiilor false.Cu ajutorul acestui..
Set manichiura constructii unghii cu gel Lampa UV, freza, tipsuri
Set manichiura constructii unghii cu gel Lampa UV, freza, tipsuri Utilizand acest kit, persoanele care au unghiile rupte sau au o forma inestetica a acestora, pot avea unghii bine definite si ingrijit..
Set manichiura pedichiura Ped Egg
Set manichiura pedichiura Ped Egg Va punem la dispozitie setul complet pentru manichiura si pedichiura, ideal atat pentru uz personal cat si pentru saloanele de infrumusetare. Ped Egg este un disp..
Set manichiura Salon Shaper
Megamart
49,90 Lei
Set manichiuraSalon Shaper Setul de manichiuraSalon Shapereste alcatuit dintr-un aparat electric de manichiura si 5 capete rotative. Cu acestset de manichiuraputeti avea o manichiura impecabila fara..
Set manichiura Shellac Canni cu oja permanenta inclusa
Set manichiura Shellac Canni cu oja permanenta inclusaClientelor care doresc o manichiura perfecta le recomandam setul de manichiura Shellac Canni cu oja permanenta inclusa.Acest set Shellac Canni est..
Set modelare unghii, gel UV, lampa si freza
Set modelare unghii, gel UV, lampa si frezaUtilizand acest set pentru modelarea unghiilor ce include lampa UV si freza, puteti fi tot timpul in pas cu moda.Inclus in acest set veti gasi geluri UV si u..
Set pentru manichiura cu oja permanenta Shellac Canni
Set pentru manichiura cu oja permanenta Shellac CanniPersoanelor care doresc o manichiura perfecta le recomandam setul cu oja permanenta de la Shellac Canni.Acest set Shellac Canni este ideal atat pen..
Set profesional manichiura Canni
Megamart
139,99 Lei
Set profesional manichiura CanniPersoanelor care sunt pasioante de nails art le recomandam setul profesional manichiura Canni ce include oja permanenta.Acest produs este ideal atat pentru uz personal ..
Set profesional manichiura constructii unghii cu gel
Set profesional manichiura constructii unghii cu gelAdministrati-va manichiura dupa bunul plac si executati-o in modul preferat doar utilizand acest set complet de constructii unghii cu gel. Utilizand..
Trusa ingrijire picioare Pedi Mate
Trusa ingrijire picioare Pedi MateTop-Shop va pune la dispozitie produsul original, Pedi Mate ce reprezinta un set de pedichiura cu un total de 18 accesorii. Aveti la dispozitie 2 pile ergonomice spec..
Afişare 1 - 30 din 31 (2 pagini)