Fidget Play Cube - jucarie antistres
Fidget Play Cube - jucarie antistres Ai multa energie si dai în continuu din picior atunci cand esti la birou, facultate sau scoala? Cunosti pe cineva neastâmparat, care tot timpul î..
Hamac din bumbac cu bara de lemn
Megamart
129,99 Lei
Hamac din bumbac cu bara de lemn  Hamac confectionat din bumbac 100%, nu trebuie sa lipseasca din casa dvs. Alunga stresul si aduce relaxarea in casa dvs. Este realizat dintr-un material foa..
Joc interactiv indemanare Sunrise Kendama
Joc interactiv indemanare Sunrise Kendama Jocul interactiv pentru indemanare Kendama provine din cultura japoneza, fiind practicat inca din vremuri indepartate insa in timp s-a ajuns sa se organizee a..
Jucarie anti-stres Mini Slot Machine
Jucarie anti-stres Mini Slot Machine Mini slot machine-ul poate deveni cu usurinta breloc, cânt?rind doar 50 de grame ?i poate fi util atunci când v? enerva?i sau sta?i prea mult în ..
Jucarie antistres Fidget Spinner
Jucarie antistres Fidget Spinner Fidget Spinner este o jucarie de buzunar care ajuta la relaxare dar si pentru o distractie de moment. Totodata, este un instrument util pentru persoane hiper-active si..
Jucarie antistres Fidget Stick Mokuru
Jucarie antistres Fidget Stick Mokuru Jucaria Fidget Stick Mokuru este o jucarie antistres potrivita atat pentru copii cat si pentru adulti care elibereaza anxietatea si ajuta la cresterea concentrari..
Jucarie antistres Metal Fidget Spinner
Jucarie antistres Metal Fidget Spinner Jocul antistres Metal Fidget Spinner antistres este o jucarie de buzunar care ajuta la relaxare dar si pentru distractie fiind totodata util pentru persoane hipe..
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)