Aparat Ab Carver Gym Pro roata dubla pentru abdomen si definire musculara
Aparat Ab Carver Gym Pro roata dubla pentru abdomen si definire musculara Aparatul fitness roata abdomen este foarte eficient, iar cu ajutorul sau puteti lucra majoritatea grupelor de muschi (brate, u..
Aparat anticelulitic Manipol Body
Aparat anti-celulitic Manipol Body Special proiectat pentru a oferi un masaj profund si puternic datorita sistemului cu axul rotativ descentrat, cu ajutorul aparatului Relax & Tone Manipol Body sc..
Borseta pentru alergare
Megamart
29,90 Lei
Borseta pentru alergare Acest echipament este minunat pentru to?i iubitorii de sport! Fiecare alerg?tor va aprecia utilitatea acesteia! Unde pune?i cheile, telefonul mobil, castile si banii in timpul ..
Ceas de mana barbatesc Curren casual, afisare zi/data, curea metalica
Ceas de mana barbatesc Curren casual, afisare zi/data, curea metalica Ceasul barbatesc Curren dispune de un design elegant cu o curea metalica si o cutiuta cadou speciala, poate fi cadoul ideal pentru..
Ceas de mana barbatesc Curren casual, curea metalica otel inox
Ceas de mana barbatesc Curren casual, curea metalica otel inox Ceasul barbatesc Curren dispune de un design elegant cu o curea metalica si o cutiuta cadou speciala, poate fi cadoul ideal pentru persoa..
Centura pentru masaj cervical cu incalzire
Centura pentru masaj cervical cu incalzire Masajul poate imbunatati calitatea somnului, poate face corpul sa se relaxeze, sa elimine oboseala si presiunea. De asemenea, masajul poate sustine circulati..
Dispozitiv de masaj cu impulsuri electromagnetice
Dispozitiv de masaj cu impulsuri electromagnetice Dispozitiv de masaj prin care se transmit impulsuri electromagnetice, ajustandu-se pe gatul utilizatorului - il face confortabil si usor de folosit da..
Sticl? de ap? cu organizator de medicamente detasabil
Sticl? de ap? cu organizator de medicamente detasabil Sticla de ap? cu organizator de medicamente/vitamine detasabil este perfect? pentru acele persoane care doresc s? aib? pastilele la îndem&ac..
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)